Over VATAC

VATAC is een veelzijdig bedrijf. Naast een webwinkel voor tactical gear- en equipment, verlenen wij consultancy werkzaamheden en geven wij trainingen. Ons bedrijf is gevestigd in Valkenswaard. Wij hebben (nog) geen fysieke winkel. Mocht u toch willen afhalen is dat – uitsluitend en alleen – op afspraak mogelijk in Valkenswaard.

Door samen te werken met een grote partner in de markt van tactical gear- en equipment beschikken we over grote eigen voorraden. We kunnen dan ook vaak direct en in de meeste gevallen, tegen scherpe prijzen leveren. Hebben wij onverhoopt iets niet in ons assortiment, neem dan vrijblijvend contact met ons op en gaan wij voor u aan de slag.

Consultancy & Training

Al langer is VATAC actief op het gebied van consultancy in het veiligheidsdomein. Menigmaal hebben wij met onze kennis en kunde ‘aangeleund’ in diverse projecten. Nu kiezen we ervoor om daar zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Naast onze eigen expertise beschikken we over een groot netwerk van specialisten op diverse terreinen. Wij verstaan de kunst van het ‘matchen’: de juiste mensen vinden op allerlei veiligheidsvraagstukken is ons vak.

Zo zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met projecten in binnen- en buitenland op het gebied van telecommunicatie-monitoring, drone detectie, maatwerk encryptie en counter surveillance opdrachten.

Training

Op verzoek van klanten, maar ook op eigen initiatief organiseren wij diverse trainingen. Het kan hierbij gaan om vaardigheids- of specialistische trainingen. Ook hier zorgt VATAC voor de juiste mensen met actuele kennis, die de cursussen verzorgen. Blijft u ons dus volgen voor nieuws op dit vlak!

Eigen R&D

We beschikken over een eigen R&D afdeling waarin we voor projecten niet alleen de specialisten leveren, maar indien nodig, maatwerk apparatuur voor onze opdrachtgevers ontwikkelen en produceren. Soms is een ‘off the shelf’ oplossing niet toereikend.

Het is overbodig om te melden dat we ons bij alle activiteiten conformeren aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

Vragen of meer weten over consultancy en/of trainingen? consultancy@vatac.nl

Indien gewenst vertellen wij u graag persoonlijk over deze ‘wapenfeiten’ met inachtneming van het vertrouwelijke karakter van projecten en opdrachtgevers.

Wie is wie?

Joanneke (op de foto links) is de oprichter van VATAC. Heeft jarenlang in de wereld van de hulpverleners verkeerd. Als journalist was de wereld van de openbare orde en veiligheid een van haar aandachtsgebieden. Ook verleende ze lang ondersteuning aan de vakvereniging voor brandweervrijwilligers. De afgelopen drie jaar is ze actief in de wereld van tactical gear en de start van VATAC is dan ook een logisch gevolg daarvan

Vienne (op de foto rechts) is medeoprichter van VATAC. Na eerder verkoopfuncties is Vienne nu fulltime actief voor VATAC. Na een stageperiode gaat ze nu de verkoop in Nederland voor haar rekening nemen. Niet alleen via de webwinkel maar ook actief in het veld. Ook voor onze consultancy en trainingen is zij uw contactpersoon.